Despre City Pets

Planifici să te muți? Vii în vacanță în România? Cauți o soluție de transport internațional pentru cățelul sau pisica ta? Permite-i să exploreze lumea cu CITY PETS – Vehiculul iubitor al exploratorilor blănoși. 

Cine suntem?

În limbajul standard

O companie specializată în transportul animalelor de companie ce oferă servicii de transport internațional pentru câini și pisici.

În limbajul nostru

O comunitate iubitoare de animăluțe, pentru care călătoriile cu micii blănoși nu sunt doar trasee, ci aventuri. Viziunea noastră merge dincolo de un simplu mijloc de transport - pentru noi este o oportunitate de a le permite micilor patrupezi să călătorească și exploreze lumea într-un mod sigur și plin de confort.

Viziunea noastră

Viziunea noastră merge dincolo de un simplu mijloc de transport –  pentru noi este o oportunitate de a le permite micilor patrupezi să călătorească și exploreze lumea într-un mod sigur și plin de confort. 

În fiecare cățeluș și pisicuță vedem un prieten adevărat.

Căutăm să le oferim nu doar călătorii confortabile și sigure, ci și o experiență plină de răsfăț și atenție. Fiecare labuță, fiecare privire curioasă, fiecare mișcare din coadă ne inspiră să facem totul pentru a le aduce bucurie și siguranță până la destinație.

Cu City Pets, prietenii blănoși se simt bine și în siguranță, chiar și atunci când stăpânii nu sunt lângă ei.

Astfel, CITY PETS devine vehiculul iubitor al exploratorilor blănoși, punând la dispoziție nu doar servicii de transport, ci o poveste extraordinară, în care fiecare animaluț este eroul propriului său drum.

De ce să alegi City Pets?

CITY PETS pune dragostea-n mișcare.
Mereu lăbuțe de „la revedere” la plecare și multe îmbrățișări de bun-venit la destinație! 

Cu City Pets transportul e sigur, dar și cu nostalgie,
Pe patru roți totul
 E doar confort și veselie.
Animăluțe mari sau mici călătoresc fericite,
Aici vezi doar codițe jucăușe de câini și pisicuțe
Pe drumuri liniștite.
Plecările din România, cu lacrimi în ochi de multe ori se lasă,
Dar cu City Pets, animăluțul tău – garantat, se simte ca acasă!

Ai nevoie de transport România-Anglia pentru animalul tău de companie?

Scroll to Top