Citypets Ro: Povestea Fericită a lui Boss în Călătoria către Anglia. Transport caini Romania – Anglia

WhatsApp Image 2024-01-09 at 15.15.00_74bfd89c

Cu gândul la siguranță și confort, firma Citypets Ro se distinge în transportul cainilor către Anglia și UK. Specializați în această experiență delicată, punem la dispoziție servicii de înaltă calitate, utilizând mașini moderne, bine ventilate, cu încălzire iarna și aer condiționat vara.

Transport Caini Romania-Anglia: Rapid & Sigur! Fiecare cățel călătorește în propria cușcă spațioasă, asigurându-i-se un spațiu confortabil pe parcursul întregii călătorii. Cateii beneficiază de plimbări zilnice, simțindu-se ca și cum ar călători alături de familia lor. Echipa noastră iubitoare de animale se joacă cu ei și se asigură că fiecare patruped se simte iubit și în siguranță.

Citypets Ro oferă hrană de cea mai bună calitate, fără alergeni, și apă plată, completând astfel o experiență de transport premium. Unul dintre cățeii noștri fericiți, Boss, a călătorit cu succes către Luton, Anglia. În timpul călătoriei, Boss ne-a împărtășit bucuria și entuziasmul său:

🥰 „Ce ziceati? Mai e putin pana la Valentine’s Day? Iar se organizeaza o zi pentru cei indragostiti de mine?! 😜 Mda, sa-mi fac o rezervare la salon, sa-mi intind un pic ciuful din codita, ca sa nu spuneti ca nu-mi respect admiratorii!”

Citypets Ro este cea mai bună soluție dacă dorești să-ți trimiti cainele în Anglia. Descoperă și tu bucuria unei călătorii lipsite de griji alături de Citypets Ro si cainele tau va ajunge in Anglia cu zambetul pe botic! #CitypetsRo #CitypetsTransport #TransportCaini

Scroll to Top