Transportul sigur și confortabil al animalelor de companie între Romania și Anglia cu Citypets Ro

WhatsApp Image 2024-01-12 at 10.36.48_20bf3aa1

În era în care membrii patrupezi ai familiei noastre devin din ce în ce mai importanți, găsirea unui serviciu de transport dedicat și de încredere pentru aceștia devine esențială. Cu Citypets Ro, poți fi sigur că animalul tău de companie va călători în cele mai bune condiții între Romania și Anglia.

Masini echipate pentru confort termic

Citypets Ro se distinge prin angajamentul său de a asigura condiții optime de călătorie pentru animalele de companie. Fie că este vorba despre un cățel jucăuș sau despre o pisică răsfățată, vehiculele sunt dotate cu sisteme de control al temperaturii, inclusiv aer condiționat și încălzire, pentru a asigura un mediu plăcut și sigur pe tot parcursul călătoriei.

Plimbări zilnice pentru bunăstarea animalului

Citypets Ro înțelege importanța exercițiului fizic și a proaspătului aer pentru animalele de companie. De aceea, cățeii sunt scoși zilnic la plimbare, chiar și în timpul călătoriei. Această atenție la detalii demonstrează angajamentul de a oferi o experiență de călătorie plăcută și sigură pentru toți patrupezii pasageri.

Custi generoase pentru confort maxim

Siguranța și confortul animalelor de companie sunt prioritare pentru Citypets Ro. Cu custi de dimensiuni generoase, asigurăm că fiecare cățel sau pisică se simte relaxat și în largul său pe durata călătoriei. Această atenție la detaliu ne face lideri în industrie în ceea ce privește bunăstarea animalelor de companie pe parcursul transportului.

Nutriție de înaltă calitate, fără alergeni

Echipa Citypets Ro înțelege importanța alimentației echilibrate pentru sănătatea animalelor de companie. Cățeii și pisicile noastre sunt hrăniți cu mâncare de cea mai înaltă calitate, fără alergeni, pentru a asigura o nutriție optimă pe parcursul călătoriei lor.

Povestea lui Alfy – un călător de succes

Un exemplu strălucitor al experienței noastre de transport este Alfy, un buldog francez care a călătorit cu Citypets Ro de la Galati la Rochdale. Cu blana sa mătăsoasă și personalitatea sa plină de farmec, Alfy este supranumit „Generalul”. Dresat exemplar și ascultător, Alfy a impresionat atât stăpâna sa, cât și echipa noastră.

Alfy povestește:

👑 „Eu sunt Alfy, zis ‘Generalul’, pentru că sunt, probabil, cel mai dresat și mai ascultător buldogel pe care l-ați întâlnit.”

❤ „Mami a avut grijă să-și petreacă foarte mult timp cu mine. De la ea am învățat toate trucurile care i-ar face invidioși și pe câinii care lucrează la Poliție.”

🥰 „Vi se pare că sunt un pic cam forțos pentru un buldogel francez? Eh, așa e când te tragi de la Galati! Esti numai muschi și talent!”

Alege Citypets Ro pentru o călătorie fără griji

Cu Citypets Ro, poți avea încredere că animalul tău de companie va călători în cele mai bune condiții, beneficiind de servicii de transport de înaltă calitate între Romania și Anglia. Fiecare călătorie este o experiență personalizată, unde confortul, siguranța și fericirea animalelor de companie sunt prioritare. Alege Citypets Ro pentru a transforma călătoria animalului tău într-o aventură plină de bucurie și siguranță.

Scroll to Top