Transport pentru Câini și Pisici din Anglia în România

WhatsApp Image 2023-08-15 at 14.59.47

Citypets este soluția ideală pentru transportul sigur și plăcut al animalului tău de companie de la adresele din Anglia către destinații în România. Ne preocupăm de bunăstarea fiecărui animalut, oferind o experiență de călătorie fără stres și plină de iubire.

Servicii de Transport Personalizate:

  • Custi spațioase și confortabile: Fiecare cățel și pisică călătoresc în custi generoase, concepute pentru a le oferi spațiu și confort pe întreaga durată a călătoriei.
  • Alimentație de calitate: Asigurăm hrană de înaltă calitate pentru ca animalul tău să se simtă bine hrănit și hidratat pe tot parcursul călătoriei.
  • Plimbări zilnice: Câinii sunt scoși la plimbare de cel puțin două ori pe zi, oferindu-le oportunitatea de a se destinde și de a se mișca în timpul călătoriei.
  • Confort termic constant: Indiferent de condițiile meteorologice de afară, temperatura din vehicul este menținută între 21 și 22 de grade Celsius pentru a asigura o călătorie plăcută și constantă pentru animalele de companie.
  • Echipă certificată: Personalul nostru este specializat și deține atestat pentru transportul sigur și responsabil al animalelor de companie.

Experiență cu Multă Dragoste:

  • Atenție și îngrijire constantă: Fiecare membru al echipei noastre tratează cu grijă și iubire fiecare cățel și pisică pe tot parcursul călătoriei.
  • Confort și siguranță: Ne angajăm să oferim nu doar confort, ci și o atmosferă plină de iubire pentru a reduce orice stres pe care l-ar putea avea animalul tău în timpul călătoriei.

Cu Citypets, ai garanția unei călătorii sigure și confortabile pentru prietenul tău blănos. Contactează-ne astăzi pentru a rezerva locul pentru cățelul sau pisica ta!

Scroll to Top